Realisatie van uw bouwproject

Bent u binnenkort eigenaar van een nieuwe woning? Wellicht uw eerste woning? Of bent u toe aan een volgende stap en gaat u groter wonen? Verbouwen of verhuizen? Wellicht een bouwkavel en droomt u van het bouwen van uw droomhuis! Het zijn allemaal situaties waarbij u best tegen een aantal dingen op kunt kijken. Het overkomt u niet dagelijks en er is vaak veel geld mee gemoeid. En hoe moet u weten waar u allemaal aan moet denken?

Advies

Als bouwadviseur help ik u om van het idee dat in uw hoofd zit, een tastbaar plan te maken. We beginnen met uw wensenlijst en ik stel net zo lang vragen, totdat ik weet hoe uw idee eruitziet. Vervolgens maak ik uw idee visueel en schaaf het bij tot we een perfect ontwerp hebben. Het ontwerp werk ik verder uit. Ik vraag de eventueel nodige vergunningen aan, maak werktekeningen en berekeningen.

Ondersteuning

De Blonde Project- en Bouwbegeleiding helpt u graag om een brug te slaan tussen uw wensen en de vaktaal van de aannemer. Ik loop met u mee door het hele bouwproces. Daarbij bewaak ik planning en budget. Kijk toe op kwaliteit en zorg voor de juiste informatievoorziening. En uiteraard ben ik erbij als uw droom wordt opgeleverd.

Ik ben praktisch ingesteld en hou ervan om dicht bij de realisatie van een bouwproject te staan. Dan kan ik ook op tijd bijsturen en controleren. Bovendien spreek ik de taal van de bouw, zodat onze communicatie eenduidig is en we korte lijnen kunnen houden.

Neemt u gerust contact op, ik spreek graag met u af voor een geheel vrijblijvend gesprek.